Verzenden & retourneren

Verzenden binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland zijn voor een pakket tot 10 kilo € 5,99 en bij 10 kilo of meer € 9,99 ongeacht de grootte van uw bestelling. Bij een bestelling vanaf € 99,00 worden er geen verzendkosten berekend.

Wij verzenden de pakketten via DHL. Alle pakketten worden traceerbaar verzonden met een track & trace code welke u per mail ontvangt. U hebt de keus om uw bestelling thuis of op uw werk te laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om uw bestelling af te laten leveren bij een DHL servicepunt. Vul dan
tijdens het bestelproces bij opmerkingen uw DHL servicepunt in.

Verzenden buiten Nederland

Wij verzenden naar een aantal buurlanden van Nederland. Staat uw gewenste land niet in de verzendlijst: neem contact met ons op. 

Waarom geen gratis verzending?

Verzenden is spijtig genoeg niet gratis, ook niet voor ons. De meeste webwinkels verwerken de verzendkosten in de prijs van de producten waardoor de producten duurder worden. Voor onze producten willen wij een duidelijke en faire prijs berekenen. Dat betekent dat de verzendkosten apart weergegeven worden en daarmee werken we ook aan transparantie!

Levertijd

Wij streven naar verzending binnen tenminste drie werkdagen na ontvangst van de bestelling. In vakantietijden en tijdens feestdagen kan de levertijd iets oplopen.
 

Retouren

Indien u om welke reden dan ook uw bestelling retour wilt sturen dan kan dit binnen 14 dagen naar onderstaand adres.

Meelwereld
“retouren”
’t Holweg 15
7924 PX  VEENINGEN

Retouren zonder ingevuld retourformulier worden NIET geaccepteerd en/of verwerkt.