Welkom bij Meelwereld!

Wij zijn blij dat u ons gevonden heeft! Want zeer waarschijnlijk bent u, net zoals als wij, geïnteresseerd in alles wat met bakken te maken heeft. En dan bent u bij ons aan het goede adres. U vindt bij ons een zeer ruim assortiment aan (luxe) mixen voor brood, cake en bavarois. Meel, bloem en nog veel meer. En mocht u toch niet kunnen vinden wat u nodig heeft: neem contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om aan uw wens te voldoen!

Wie wij zijn? Wij zijn echte lekkerbekken en thuisbakkers. Toen we naar ons huidig adres zijn verhuisd hadden we niet de mogelijkheden om alles in de omgeving te kunnen kopen zoals we gewend waren op ons oude adres. We hebben toen de knoop doorgehakt en zijn zelf een klein winkeltje begonnen om – naast onszelf – ook andere thuisbakkers en -baksters te kunnen voorzien. Daarnaast zijn we ook te vinden op bepaalde jaarmarkten. En dat vinden we echt leuk om te doen! Wij krijgen dan ook met enige regelmaat complimenten over de producten (lekker, verrassend) die we verkopen maar ook over de workshops die we onregelmatig geven. En daar wij een klein, hecht bedrijf zijn kunnen we ook flexibel op vragen, opmerkingen en verzoeken ingaan. Zo leveren we in bepaalde gevallen bestellingen op locatie af, zijn we ’s morgens erg vroeg open of ’s avonds erg laat.

Uiteraard kunnen wij niet alles op voorraad hebben. Wat niet voorradig is proberen we zo snel mogelijk bij u te krijgen. Onze producten komen van meerdere molens c.q. producenten en daardoor kunnen wij u snel bedienen.

Maar laat u niet ophouden! Kijk alvast eens naar onze bavaroismixen, er zit vast wel iets voor u bij.