Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag.
De verzendkosten zijn voor alle betalingsmogelijkheden gelijk*.
Orderbedrag:                Verzendkosten:
Tot en met € 50,-         € 4,50 (incl. BTW)
Boven de € 50,-           gratis verzending
*indien u er voor kiest de bestelde goederen zelf op te komen halen worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendmethode
Uw bestelling wordt bezorgd door DHLforYOU op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de 2e keer worden aangeboden. Mocht u bij de tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kunt u het pakket bij het postkantoor ophalen. U ontvangt dan bericht van de postbode waar u het pakket kunt afhalen. Op het postkantoor kan gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs. Binnen 3 weken dient het pakket afgehaald te worden.

Indien een pakket door weigering bij de eerste verzending, of door onjuiste adresgegevens, nogmaals door ons verzonden moet worden, berekenen wij bij de herzending retour- en herzendkosten (à €15,-) door.
Dit geldt niet als het pakket doorgezonden wordt naar het postkantoor en u deze binnen 2 weken daar afhaalt.

Levertijd
Meelwereld draagt zorg voor een snelle levering. Bestellingen die op werkdagen voor 14.00 uur zijn geplaatst en betaald, worden in principe binnen 4 dagen afgeleverd door TNT post.